HAN Faculteit Educatie

Jaar 2010
Typologie Gebouw
Locatie Nijmegen, NL
Opdrachtgever Nijmegen University of Applied Sciences
Samenwerking
Projectarchitecten Syb van Breda, Mark Snijder, Riet Defauw, Maikel Waterdrinker, Nicolai Waterdrinker

Een verwelkomend comfortabel gebouw, geplaatst in een groene omgeving. Duurzaamheid is waar het om gaat: de energieproducerende hellende zuidgevel, die zich met zijn duizenden PV-cellen optimaal op de zon richt en de energiebesparende levende gevel aan de noordzijde. Het gebouw is volledig CO2 neutraal: fossiele brandstof is niet meer nodig. Alle onderwijsruimten zijn op het noorden geori├źnteerd, rondom een met planten en water verrijkt atrium. De huiskamer voor de hele gemeenschap, waarvandaan het gehele gebouw op eenvoudige wijze te bereiken is.

Ontwerp HAN Faculteit Educatie
Ontwerp HAN Faculteit Educatie
Ontwerp HAN Faculteit Educatie
Ontwerp HAN Faculteit Educatie
Ontwerp HAN Faculteit Educatie
Ontwerp HAN Faculteit Educatie